Selamat Datang!!

Followers

Whoever you are, please pray for GAZA

Whoever you are, please pray for GAZA
Let's pray for our Palestinian brothers and sisters. Donations can be made to Aman Palestine Malaysia via sms PALESTIN (10/5/3/1) to 39111

About Me

My photo

Nuraqilah Syuhaida | 24 years old | Terengganurian | UiTM ex-student | Novelist since 17 years old (2010) | Writing is the painting of the voice | Look in your heart & write 

Official FB Group

Official Page

Engagement

Solemnization

Reception

Bertandang

Kutemui Cinta (2010)

Kutemui Cinta (2010)
klik gambar untuk beli on9

Abang Khai Tomboi (2011)

Abang Khai Tomboi (2011)
PM FP untuk pembelian

Amar Farish (2012)

Amar Farish (2012)
klik gambar untuk beli on9

Zikir Cinta (2014)

Zikir Cinta (2014)
klik gambar untuk beli on9

Melodi Cinta (2015)

Melodi Cinta (2015)
Himpunan cerpen & mini novel

KhaiRizal : A Love Story

KhaiRizal : A Love Story
klik gambar untuk beli on9

Kau Bidadariku...

Kau Bidadariku...
manuskrip yang akan diperam. takkan diterbitkan dalam masa terdekat

No Highlight. Left click + ctrl to open new tab

Tuesday, October 21, 2014

Pertandingan menulis ulasan untuk novel Zikir Cinta


Assalamualaikum & hai... okeylah, kembali mengupdate selepas berminggu-minggu dibiarkan sunyi sepi. Aku sebenarnya nak update cerita baru tapi masih belum berkesempatan sebab baru start kerja. Aku kerja apa? hehehe... rahsia *ceh, bajet mcm ada org nak tahu je

Okey, dan disebabkan takde modal nak update apa, so aku dapat idea. Haa... ideanya, aku nak buat pertandingan menulis ulasan untuk novel terbaru aku iaitu Zikir Cinta.

baby aku yang ke-4 :')

Syarat-syaratnya:-

1) Korang bebas nak menulis ayat macam mana pun, yang penting TAK KURANG dari 30 patah perkataan.

2) Semua yang masuk contest ni akan dapat gift (yang menulis lebih dari 30 patah perkataan sahaja), tapi akan ada hadiah special untuk tempat PERTAMA, KEDUAKETIGA. Penilaian akan dibuat berdasarkan panjang ulasan dan isi ulasan. Tapi kalau korang kipas novel ni panjang-panjang pun takde guna jugak, sebab aku menilai berdasarkan isi dan kritikan membina yang diterima.

3) Korang boleh tulis ulasan tu kat mana-mana je. Boleh PM aku kat Facebook, tulis dekat ruangan komen kat blog ni, tulis kat blog korang lepas tu bagi link supaya senang aku nak cek, jadikan status kat korang punya Facebook dan tag nama aku. Nak e-mail aku kat nuraqilahsyuhaidah@gmail.com pun boleh.Yang penting boleh memudahkan aku untuk cek.

4) Tarikh tutupnya adalah 30 November 2014

Pemenangnya aku akan umumkan dekat blog ni selepas aku buat penilaian
So kalau ada yang berminat untuk join contest ni, boleh join ;D 
Tak tahu kat mana nak beli novel ni? Boleh PM publisher October Love dekat Facebook

Harganya RM30 (harga online) SM, RM33 (harga online) untuk SS
Kalau dekat kedai buku harganya RM32 (SM), RM35 (SS)

SELAMAT MENCUBA!

4 comments:

hannah said...

mau join!! tgh baca <3 luv it sooo much

Roxalynne R said...

Nak join!!!

Dah habis baca, tapi belum sempat review...

Apa2pun, ZC memang best! :)
*ada klimaks yg amat tak diduga*

nanti ct komen panjang2 na...

Psssttt... Awak keja apa ek? Saya nak tau ~ :p
haha

E-la Adiey said...

hannah - terima kasih manyak2 :3

roxalynna - takpe, banyak masa lagi ct. review la skit2.. haha.. keje apa? umm...ummm...kite x nak jawab. hahahah

intan razak said...

terbaik!bersabar yek....aku tgh baca nih.menangis2 aku.