Selamat Datang!!

Followers

Whoever you are, please pray for GAZA

Whoever you are, please pray for GAZA
Let's pray for our Palestinian brothers and sisters. Donations can be made to Aman Palestine Malaysia via sms PALESTIN (10/5/3/1) to 39111

About Me

My photo

Nuraqilah Syuhaida | 24 years old | Terengganurian | UiTM ex-student | Novelist since 17 years old (2010) | Writing is the painting of the voice | Look in your heart & write 

Official FB Group

Official Page

Engagement

Solemnization

Reception

Bertandang

Kutemui Cinta (2010)

Kutemui Cinta (2010)
klik gambar untuk beli on9

Abang Khai Tomboi (2011)

Abang Khai Tomboi (2011)
PM FP untuk pembelian

Amar Farish (2012)

Amar Farish (2012)
klik gambar untuk beli on9

Zikir Cinta (2014)

Zikir Cinta (2014)
klik gambar untuk beli on9

Melodi Cinta (2015)

Melodi Cinta (2015)
Himpunan cerpen & mini novel

KhaiRizal : A Love Story

KhaiRizal : A Love Story
klik gambar untuk beli on9

Kau Bidadariku...

Kau Bidadariku...
manuskrip yang akan diperam. takkan diterbitkan dalam masa terdekat

No Highlight. Left click + ctrl to open new tab

Monday, July 7, 2014

Lagu untuk playgirl-playgirl seluruh dunia

K, aku tak tahu nak update apa
So disebabkan cerita latest kat blog aku ni pasal kisah playgirl (Zikir Cinta)
so aku rasa aku nak dedikasikan lagu untuk playgirl2 di seluruh Malaysia
Hahahaha

Lagu ni best, walaupun pasal playgirl
Sepanjang aku tulis bab watak Cinta ni, aku asyik layan lagu ni
Nak amik feel punya pasal
Ngeee~~


Kalau line internet korang lambat cam siput
Tak yah load la video atas nih
Baca lirik kat bawah ni je, korang dah boleh faham maksud lagu ni


Tajuknya: Pemain Cinta by Ada Band


Tak habis pikir ku jadinyaKau bisa membuatku cinta padamuMeskipun telah berulang kaliKau begitu asyik menduaSudah cukup saja, sikapi kegilaanmuSebelum sukmaku, kau cabik dan perih

Reff :Wahai dirimu pemain cintaPenikmat nafsu duniaWalau dirimu begitu indahMaaf kau tak pantas bagiku

Direlung kalbu yang terdalamGetaran asmara masih tersisaMemang dalam bermain cintaKadang kau terlihat sempurnaEloknya parasmu rabunkan mata batinkuKu harus berpaling meski kau memohon

back to reffBridge :Apa yang kau dambakanDalam duniamu yang sungguh palsuTerpikirkah olehmuUntuk dapatkan cinta yang sejati

No comments: