Selamat Datang!!

Followers

Whoever you are, please pray for GAZA

Whoever you are, please pray for GAZA
Let's pray for our Palestinian brothers and sisters. Donations can be made to Aman Palestine Malaysia via sms PALESTIN (10/5/3/1) to 39111

About Me

My photo

Nuraqilah Syuhaida | 24 years old | Terengganurian | UiTM ex-student | Novelist since 17 years old (2010) | Writing is the painting of the voice | Look in your heart & write 

Official FB Group

Official Page

Engagement

Solemnization

Reception

Bertandang

Kutemui Cinta (2010)

Kutemui Cinta (2010)
klik gambar untuk beli on9

Abang Khai Tomboi (2011)

Abang Khai Tomboi (2011)
PM FP untuk pembelian

Amar Farish (2012)

Amar Farish (2012)
klik gambar untuk beli on9

Zikir Cinta (2014)

Zikir Cinta (2014)
klik gambar untuk beli on9

Melodi Cinta (2015)

Melodi Cinta (2015)
Himpunan cerpen & mini novel

KhaiRizal : A Love Story

KhaiRizal : A Love Story
klik gambar untuk beli on9

Kau Bidadariku...

Kau Bidadariku...
manuskrip yang akan diperam. takkan diterbitkan dalam masa terdekat

No Highlight. Left click + ctrl to open new tab

Thursday, October 9, 2014

Zikir Cinta (bab 1 hingga bab 30)


Assalamualaikum... macam yang korang tahu, novel Zikir Cinta dah keluar dan dah boleh start order dengan pihak publisher. Jadi sesiapa yang berminat, boleh PM publisher October Love dekat SINI.

Nak baca sinopsis boleh klik dekat SINI

Dan kalau korang masih belum berpuas hati, tak pe... boleh baca bab-bab awal Zikir Cinta dekat blog ni jugak. Tapi kat sini versi sebelum penyuntinganlah ye, maaf kalau ada kesalahan typo, susunan ayat dan sebagainya :)

Klik untuk baca bab 1 - 30


Beli cepat-cepat tau. Pasni aku ada projek novel lain pulak. Hohoho... novel lepas ni adalah novel kesinambungan untuk novel Kutemui Cinta & Zikir Cinta. Aku akan gabung jadi satu. Aku ada mention kat side bar blog sebelum ni ;)

Novel Kutemui Cinta boleh beli dengan Karangkraf Mall. PM diorang dekat SINI. Boleh dapat diskaun tau. Hehehe...

4 comments:

budak blur said...

dah order dh.cpt2 hantar eh.huuuuuuu

zahra said...

yes,pasti beli.nk tahu apa akan jd.hehe

Roxalynne R said...

saya nak gak ~ :)
Wink2, haha~

E-la Adiey said...

Terima kasih semua ;D sesapa yg dh order n byr,tunggu bukunya sampai. Sesiapa yg ada janji nak COD,bleh tunggu.hehehe